Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس کمیته امداد بر توسعه همکاری‌ها میان این نهاد و نظام بانکی کشور تاکید کرد و گفت: پرداخت وام غیر از قرض‌الحسنه به مددجویان در کمیته امداد ممنوع است.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، سیدپرویز فتاح در دیدار با مدیرعامل بانک سپه بر توسعه همکاری میان کمیته امداد و شبکه بانکی کشور با هدف تسهیل در ارائه وام اشتغال به مددجویان تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تقدیر از عملکرد بانک سپه در پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به مددجویان کمیته امداد، اضافه کرد: ارائه وام غیر از قرض‌الحسنه به مددجویان ممنوع است و به همین دلیل به دنبال جذب اعتبارات بیشتر برای توسعه اشتغال و خودکفایی خانواده‌های تحت حمایت هستیم.

رئیس کمیته امداد با بیان اینکه مددجویان این نهاد بهترین مشتریان نظام بانکی کشور هستند، گفت: به اذعان بانک مرکزی و بانک سپه، معوقات وام مددجویان کمیته امداد به این بانک بسیار ناچیز است و این نشان دهنده موفقیت طرح‌های اشتغال مددجویان است.

وی کمک به اقشار ضعیف جامعه را مایه برکت برای نظام دانست و ادامه داد: ۶۲ درصد مددجویان امداد زنان سرپرست خانوار و دیگران هم افراد سالمند، ایتام و ... هستند که اگر به دادشان نرسیم مشکلات بسیاری برای آن‌ها ایجاد می‌شود.

رئیس کمیته امداد افزود: کمک به این خانواد‌ه‌ها برای بانک سپه و دیگر بانک‌ها باید مایه افتخار باشد و آنچه امروز در جریان است، موید همین موضوع است.

فتاح با اشاره به خسارت سیل به مددجویان در برخی استان‌های کشور، بر ضرورت تسریع در بازسازی منازل خانواده‌های تحت حمایت با استفاده از منابع امداد، اعتبارات بانکی و کمک‌های مردمی و دولتی تاکید کرد و گفت: تاکنون ۲۰ هزار خانه آسیب دیده مددجویان توسط بیمه طرف قرارداد مورد بررسی و ارزیابی خسارت قرار گرفته، اما متاسفانه به دلیل اینکه مددجویان از نازل‌ترین منازل و لوازم خانگی برخوردار هستند، ارزیابی خسارت‌ها قابل توجه نیست.

در این جلسه همچنین محمدکاظم چقازردی، مدیرعامل بانک سپه با قدردانی از عملکرد کمیته امداد در ارائه خدمات به محروم‌ترین افراد جامعه، گفت: اقدامات این نهاد مبتنی بر اخلاق، احترام و حفظ شأن و شخصیت مددجویان است.

وی با اشاره به جذب اعتبارات برای ارائه وام اشتغال به مددجویان کمیته امداد گفت: تلاش ما جذب بیشترین اعتبارات قرض‌الحسنه است و در این زمینه مضایقه نخواهیم کرد.

چقازردی افزود: علاوه بر وام اشتغال، برای ارائه کمک‌های موردی در کنار کمیته امداد هستیم و اولویت ما در همه خدمات، مددجویان امداد هستند.

مدیرعامل بانک سپه تاکید کرد: فراتر از تعهدات‌مان برای کمک به مددجویان امداد آمادگی داریم و در همین زمینه ۱۰ هزار میلیارد ریال کمک برای مناطق آسیب‌دیده از سیل پیش‌بینی شده است.

وی به کمک کارمندان بانک سپه در سراسر کشور برای افراد آسیب‌دیده از سیل اشاره کرد و افزود: آمادگی داریم ارقام جمع‌آوری شده را به کمیته امداد اختصاص دهیم و امیدواریم همین رویه در همه بانک‌ها نهادینه و اجرا شود.

رئیس کمیته امداد به نمایندگی از تمام خانواده‌های تحت حمایت این نهاد، با اهدای لوح سپاس، از تلاش‌های بانک سپه و همراهی این بانک با مددجویان امداد تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فتاح کمیته امداد وام قرض الحسنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۱۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای تسهیلات ۳۵ میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی پذیرنده پایانه‌ها و درگاه‌های این بانک که حساب متصل به پایانه‌های منصوب آنها از نوع حساب قرض‌الحسنه جاری یا سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت عادی باشد، مشمولان این طرح را تشکیل می‌دهند. 

بر اساس این گزارش، تسهیلات این طرح در قالب سه بسته اعتباری "عمومی"، "ویژه پذیرندگان برتر" و "ویژه پذیرندگان جدید درگاه‌های پرداخت اینترنتی" طراحی شده است.

تسهیلات این طرح در قالب بسته اعتباری "عمومی" تا سقف 35 میلیارد ریال بر اساس میانگین ایجادی (2 الی 6 ماه) در حساب‌های سپرده قرض‌الحسنه جاری/ سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت متصل به پایانه، با بازپرداخت 6 الی 36 ماه پرداخت می‌شود.

پذیرندگان برتر نیز با کسب امتیازهای لازم در شمار 250 پذیرنده برتر پایانه‌های فروشگاهی (POS) و 50 پذیرنده برتر درگاه‌های پرداخت اینترنتی (IPG) قرار گرفته و می‌توانند در قالب بسته اعتباری "ویژه پذیرندگان برتر" بر اساس ضرایب میانگین حساب ایجادی از تسهیلات تجاری تا سقف 35 میلیارد ریال بهره‌مند شوند.

تسهیلات در قالب بسته اعتباری "ویژه پذیرندگان جدید درگاه‌های پرداخت اینترنتی" نیز برحسب مبلغ تراکنش پایانه یا پایانه‌ها تا سقف 200 میلیارد ریال به پذیرندگان جدید واجد شرایط پرداخت می‌شود.

شایان ذکر است، بر اساس این طرح پرداخت تسهیلات خرد (غیرتجاری) به اشخاص حقیقی کارکنان اشخاص حقیقی / حقوقی و بستگان درجه یک اشخاص حقیقی (پدر، مادر، خواهر، برادر، همسر و فرزند) مشمول طرح تا سقف میانگین حساب استفاده نشده در بازه زمانی مورد نظر اخذ میانگین، امکان‌پذیر است.

 

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • اعطای تسهیلات ۳۵ میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • واریز مستمری ۲۹ هزار خانوار کمیته امداد البرز
  • اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
  • تشریح برنامه‌های خدمت به مددجویان کمیته امداد اصفهان در دهه کرامت
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • ۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام